Έκδοση Φοιτητικής Ταυτότητας και Κάρτα Νέων

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου είναι ο αρμόδιος φορέας για την έκδοση Φοιτητικής Ταυτότητας και Κάρτας Νέων (Youth Card Euro<26STUDENT) προς Κύπριους (οι οποίοι σπουδάζουν είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό) και αλλοδαπούς/ές φοιτητές/φοιτήτριες που είναι γραμμένοι σε αξιολογημένους-πιστοποιημένους κλάδους σπουδών.

Η φοίτηση σε αξιολογημένο-πιστοποιημένο κλάδο είναι το βασικό κριτήριο για δικαίωμα κατοχής φοιτητικής ταυτότητας/Κάρτας Νέων.

Η Φοιτητική Ταυτότητα προσφέρει ωφελήματα αποκλειστικά σε φοιτητές/φοιτήτριες Ανώτερης Εκπαίδευσης και ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένη με την Κάρτα Νέων προσφέροντας χαμηλές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρώπης.

Φοιτητές/Φοιτήτριες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την φοιτητική ταυτότητα/Κάρτα Νέων να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο Κέντρο Πληροφόρησης του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στη Λευκωσία.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι φοιτητές/φοιτήτιρες μπορούν να αποταθούν στον αρμόδιο λειτουργό του Οργανισμού Νεολαίας στο τηλέφωνο +35722402600 ή μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.